Tårnby Julemarked

Tårnby Julemarked 2024

Lokalt julemarked foran Tårnby Rådhus

FDF Korsvejen arrangerer i samarbejde med Tårnby kommune et julemarked på Rådhuspladsen… altså Tårnby Rådhusplads, på Amager Landevej 76. 😊


Det er et kræmmermarked med masser af julestemning, som finder sted

lørdag den 30. november kl. 1000-1600.


Der vil naturligvis - udover kræmmere - være salg af glögg og æbleskiver, øl og vand, kaffe og te og ikke mindst noget varmt at spise.


Der kommer naturligvis en julemand og underholder, der vil være bålfade med varme kul, halmballer, salg af juletræer, julesange, og ikke mindst en borgmester, der tænder juletræet på rådhuspladsen fra toppen af brandvæsenets stige!


Markedet bliver markedsført i lokalaviserne, på facebook, på standere ved busstoppe-stederne og på kommunens info-tavler.

Da vejr og temperatur kan være anderledes end vores markeder i juni og september har vi valgt at tilbyde at man kan selv vælge om man vil købe en stadeplads med eller uden overdækning. Overdækningener på 3 x 3 meter således at en del af pladsen er i læ. Borde skal man selv medbringe.


Stadepladser er som på kortet:

  • A og E rækken er parkeringsbåse på ca. 3 x 5 m MED delvis overdækning (på nær E 07), salgssiden er den korte side. Pris pr. plads kun kr. 400,- (E 07 dog kr. 300,-).
  • D er parkeringsbåse som er omgivet af høje kanter på de tre sider, og derfor er målene 2,80 i bredden og 4,80 i længden. De er omgivet af lave træer, og der kan derfor umiddelbart ikke stå en pavillon. Man er dog velkommen til at indrette sig med parasoller eller presenninger. Pris pr. plads kun kr. 250,-.
  • B og C rækken er parkeringsbåse på ca. 3 x 5 m med delvis overdækning. Salgssiden er den korte side. Pris pr. plads kun kr. 400,-.
  • F rækkerne er små træhytter på 290 cm x 220 cm. Salgsåbningen er på den lange side. Pris kr. 600,-.
  • En hjørneplads (hvor der er mulighed for salg på to sider) koster kr. 100,- ekstra.
  • 220 V koster kr. 200,- ekstra.

 

Bemærk at alle stadepladser er på fast belægning, ikke jord! Der kan rigges til fra kl. 0700 på selve dagen. Klokken 1800 skal kræmmerne have ryddet op og have fjernet affald og usolgte ting. I tiden 0900-1600 er biler forbudt på markedspladsen.


Der er parkeringsmuligheder for kræmmerne bag rådhuset (indkørsel fra Østerlarsvej) samt langs Korsvejens Skole (indkørsel fra Tårnbyvej) og bag ”Postkassen” (indkørsel fra Sirgræsvej).


Salg af mad og drikkevarer m.v. må ikke finde sted på markedspladsen. Der kan etableres strøm efter nærmere aftale.

 

Der serveres naturligvis GRATIS morgenkaffe med rundstykke til kræmmerne i tiden kl. 0700 og 0900.

Du reserverer en stadeplads HER og har du spørgsmål kan du skrive på info@korsvejsmarked.dk eller ringe på telefon 5224 2051 på hverdage efter kl. 1700. Så sender vi en bekræftelse med opkrævning af stadeafgiften. Reservationen er først gyldig, når vi har modtaget betalingen.

Markedsudvalget